Kuidas putru valmistada?
Valmistusviis on kirjas teie Kabrita® pudru pakendil.
- Peske käed enne pudru valmistamist hoolikalt puhtaks.
- Valage puhtasse taldrikusse vajalik kogus keedetud vett, mis peab olema jahutatud vähemalt 40 kraadini.
- Lisage soovitud kuivpudru kogus.
- Segage putru hoolikalt kuni täieliku lahustumiseni ja hakake last kohe toitma. Enne toitmist kontrollige alati valmis pudru temperatuuri, kasutage selleks puhast lusikat.
- Alustage uue toote andmist ühest teelusikatäiest, suurendades portsjonit pikkamisi.
- Ärge jätke ülejäänud putru teiseks söögikorraks.
Liituge uudiskirjaga ning saage kasulikku infot teile mugaval viisil
Teave raseduse ja lapse eest hoolitsemise kohta
Salajased sooduskoodid ja loosimängud