Miks kasutatakse Kabrita® segudes kitsepiimavadakut?
Piimavalke on kahte sorti: kaseiinivalk ja vadakuvalk. Kaseiini ja vadaku suhe on eri sorti piimades erinev, kuid kokku teevad need alati 100%.
Rinnapiim koosneb 60% vadakust ja 40% kaseiinist. Loomapiim on hoopis teistsugune. See koosneb 80% kaseiinist ja 20% vadakust. Vadaku lisamine viib kaseiini ja vadaku suhte Kabrita® segudes rinnapiima tasemele. Just seetõttu on vadakuvalgu kasutamine laste piimasegudes mõnes riigis kohustuslik.
Sel moel tagab vadakuvalgu lisamine Kabrita® piimasegudele tähtsaimad väärtused ja eelised:
Tähelepanu: Info koostises sisalduvate valkude ja kaseiini kohta on kohustuslikus korras protsentidena välja toodud purgil oleval toiteväärtuse etiketil.
Rinnapiim koosneb 60% vadakust ja 40% kaseiinist. Loomapiim on hoopis teistsugune. See koosneb 80% kaseiinist ja 20% vadakust. Vadaku lisamine viib kaseiini ja vadaku suhte Kabrita® segudes rinnapiima tasemele. Just seetõttu on vadakuvalgu kasutamine laste piimasegudes mõnes riigis kohustuslik.
Sel moel tagab vadakuvalgu lisamine Kabrita® piimasegudele tähtsaimad väärtused ja eelised:
- kaseiini ja vadaku suhe sarnaneb rinnapiima valkude profiilile
- segus on ülekaalus kergesti omastatav vadakuvalk
- asendamatud aminohapped on saadaval ilma valgulise koostisosa suurendamiseta
- puudub vajadus lisada mittenaturaalseid aminohappeid selleks, et toode vastaks piimasegudele kehtestatud reeglitele
- segudes puudub lehmapiimavalk
Tähelepanu: Info koostises sisalduvate valkude ja kaseiini kohta on kohustuslikus korras protsentidena välja toodud purgil oleval toiteväärtuse etiketil.

Liituge uudiskirjaga ning saage kasulikku infot teile mugaval viisil